Összetevők a colgate teljes fogkrémben

Hatóanyag

A Colgate Total fogkrémet a Colgate Palmolive Company fogvédő termékként értékesítik. A víz és az aroma kivételével a termék 13 különböző összetevőt tartalmaz, amelyek a képletet alkotják. A fogkrémet nem szándékozik lenyelni, és használat után ki kell öblíteni. A túl sok fogpaszta lenyelése a szédülés, az émelygés, a fejfájás és a hányás mellékhatásai lehetnek az Egyesült Államok Egészségügyi és Humán Szolgáltatások Tanszéke szerint.

sűrítők

A nátrium-fluorid a sokféle fogászati ​​termékben alkalmazott hatóanyag. Ez egy anti-ágens ágens, amely megakadályozza a fogak üregképződését. Más alkalmazások közé tartozik a szájszagok enyhítése és a fogak polírozása, a Cosmetics Info szerint. Nátrium-monofluorid néven is ismert.

PH-szabályozás

A sûrítõk azért dolgoznak, hogy egy terméket felhalmoznak, nehogy túlságosan vékony legyen. A karboxi-metil-cellulóz-nátrium, a karragenán és a hidratált szilícium-dioxid mindegyike sűrítőanyag a Colgate Total fogkrémben. A karboxi-metil-cellulóz-nátrium krém alapú terméket termel, míg a hidratált szilícium-dioxid és a karragenán vízhez kötődik, hogy abszorbeálja és sűrítse a terméket.

abszorbensek

A Colgate Total-hoz nátrium-hidroxidot adunk a képlet pH-szintjének szabályozására. A Food and Drug Administration úgy vélte, hogy biztonságos a használat, a Cosmetics Info szerint.

Az édesítőszerek

Abszorbensek azok a vegyületek, amelyeket a víz képződéséhez használnak fel. A fogkrém abszorbense a propilénglikol, amely szintén stabilizátorként segít. Ez is megvédi a vegyületet, és megőrzi nedvességtartalmát.

Az édesítőszereket egy termék ízének megváltoztatására használják. A fogkrémben használt édesítőszerek a nátrium-szacharin és a szorbit. A szacharin 300-szor édesebb, mint a cukor. A szorbit úgy is működik, hogy vizet húz a hidratáláshoz.

A kötőanyagok úgy működnek, hogy egy képletet összekapcsolnak a vegyületben. A Colgate Total kötőanyagot PVM / MA kopolimernek nevezzük.

A hidratálók segítik a tárgyakat simán csúsztatni és hidratálni a terméket a jobb használat érdekében. A hidratáló ebben a képletben a glicerin.

A színezők segítenek egy terméknek egy bizonyos módon kinézni, akár festék hozzáadásával, akár az áttetszőség megváltoztatásával. A színezőanyag ebben a fogkrémben a titán-dioxid, amely a termék fehérítésére és átlátszatlanná tételére szolgál.

A tartósítószerek segítik a terméket a mikroorganizmusok, pl. A penész és a gombák elpusztításában és tárolásában. A termékben lévő tartósítószer a triklozán, amely a Derma Doctor szerint is hipoallergén lehet.

A felületaktív anyagok segítik a tárgyakat abban, hogy könnyebben gördüljenek a felhasználási területen, miközben a tisztítószerek segítenek a terület tisztításában. Mindkét funkció a nátrium-lauril-szulfátra vagy az SLS-re vonatkozik a fogkrémben.

Kötőanyag

Hydrator

Colorant

Konzerváló

Felületaktív anyag / Tisztító