Férfi mell masszázs technikák

Áttekintés

A női mellszövet a mellkasi mellizmok működésének módja, de a masszázs-terapeutáknak nincs gondjuk a férfiaknál. Bár egy masszázsterápiánál, hogy egy olajmasszázs végezzen, egy lehetőség, akkor is dolgozhat magadon. A masszázs technikák mellett, amelyeket egy személy végez a másikba, egy másik lehetőség a habbal való munkavégzés. A habhenger használata alapvetően mély szöveti masszázst jelent.

Mellkas Effleurage

A mellkas effleurage egy alapvető masszázs löket, amely az olajat a mellkasra terjeszti, és elkezdi dolgozni a területen. Az Effleurage egyike a hagyományos masszázs terápiáknak. Világos és pihentető. Ahhoz, hogy elfedje az ember mellét, feküdjön le egy masszázsasztalra, és a fejével nézzen. Helyezzen masszázsolajat az egyik kezébe, és dörzsölje le a kezét, hogy melegítse őket. Helyezze a tenyerét a mellére, ujjaival a lábukra mutasson. Ezután csúsztassa le a kezét a hasára. Fordítsa kifelé az ujjait, és csúsztassa le a kezét, hogy megérintse a csípő mellett lévő masszázsasztalot. Fordítsa meg újra a kezét, hogy az ujjaid ismét lefelé mutassanak, és csúsztassa a kezét az oldalán, a mellkason, és oda, ahonnan elindult. Meg kell fordítania a kezét, hogy ismét mutasson ki, amikor csúszik a mellkason.

Pectoral Fan

A Fanning egy másik alapvető masszázsterápia, amelyet gyakran a népszerű svéd stílusú masszázst használnak. Meg lehet rajzolni a mellkasokat egy férfival, de nem működik egy nőnél, bár a nők feletti területet rajzolhatja egy nőn. Ennek a technikának az elvégzéséhez álljon egy férfi bal oldalán, aki egy masszázsasztalon fekszik, miután néhány mellkasi effleuragust végzett. A hüvelykujját használva kezdd el a szegycsont oldalán, ahol állsz, és jobbra mozogsz a jobb vállig a pecs vonalát követve. Fordítsa mozdulatokat hüvelykujjával, mindig mozogjon kifelé. Vezessünk hüvelykujjával és váltakozva, hogy minden hüvelykujj helyettesítse a másikat. Húzza vissza a hüvelykujját a szegycsontra és valamivel az elindított hely fölé, és ismételje meg a rajongó mozgását párhuzamosan az átlós vonaljal, amelyet éppen átszúrtak. Ismételje meg a másik oldalt, jobbra lépve.

ütés

Az ütőhangszerek egy masszázs technikára utalnak, ha könnyedén megérintetted vagy aprította a testet a véráramlás növelése érdekében. Használhat ütőhangszereket egy férfi mellkasán, vagy ezt megteheti magának. Érintse meg a mellkasát az ujjhegyével egy olyan pontban, mint egy csőr, gyorsan a bal és a jobb oldali üti meg. Laza öklökkel is használhatod. Egy férfi ezt csinálhatja önmagában, ha a mellkasát, mint Tarzant. Hitpontok a mellkas körül.

Szivacs A pecsétek gördülése

A habhenger egy önmasszírozó eszköz, amelyet a hátán, a mellkasán, a fenékén és a lábak legtöbb részén lehet használni. Ha bármikor fájdalmat érez, és hagyja, hogy testének súlya a habba nyomódjon, felszabadíthatja a tapadást. A habszalagot a mellkasánál alapvetően kövesse ugyanazt a vonalat, mint a mellkasi ventilátor, de a habhengerrel a pecset összenyomja más személy ujja helyett. Ehhez feküdjön le a padlóra lefelé, és helyezze a hab görgőt a szegycsont jobb oldalára, amely átlósan helyezkedik el a felső vége felé a bal vállán. Használja a karját és a lábát, hogy előre hajtsa, hogy a hab görgő a jobb váll felé mozogjon. Álljon meg minden tapadásnál és tartsa addig, amíg a fájdalom enyhül. Ismételje meg a bal oldalon.