A nonprofit egészségügynökségek listája

Áttekintés

Az amerikaiak az Amerikai Kórházszövetség szerint 2007-ben a kórházi ellátások teljes orvosi költségeinek több mint 30 százalékát töltötték el. A hagyományos orvosi ellátást nem élők nem profitorientált egészségügyre támaszkodnak a kezdeti szolgáltatások nyújtásában. Az ügynökségek is gondoskodnak a vidéki közösségek gondozásáról. A nemzeti egészségügyi kiadások becslések szerint több mint 4 trillió dollárt tesznek ki 2018-ig, és ennek nagy részét a nonprofit egészségügyi intézmények fedezik.

Közösségi kórházak

A Nonprofit Szövetség (AANHC) Szövetségének jelentése szerint az összes közösségi kórház körülbelül 60 százaléka nonprofit szervezet. Az Amerikai Kórházszövetség 2007-ben arról számolt be, hogy közel 3000 nem kormányzati non-profit közösség kórház volt az Egyesült Államokban, szemben a 873 befektető tulajdonú, profitszerző intézményrel. A non-profit egészségügyi ellátást a helyi és az állami közösség tulajdonában lévő kórházak, valamint a szövetségi kormány tulajdonában lévő és működtetett kórházak biztosítják.

Közösségi egészségügyi központok

A közösségi egészségügyi központ olyan általános egészségügyi intézmény, amely családi ápolást és speciális terápiát biztosít a terhes nők, a gyermekek és az idősek számára. Minden közösségi egészségügyi központ, az AANHC szerint, nonprofit alapon működik. Ezeket a központokat úgy tervezték, hogy segítsék a családokat, akik az egészségügyi ellátórendszerből hiányoznak a pénz vagy a biztosítási fedezet miatt. A Közösségi Egészségügyi Központok Országos Szövetsége (NACHC) a közösség központja számára ígéretes egészségügyi rendszert talál a jövő számára. A csoport becslése szerint az egészségügyi központok 2020-ig felelősek lesznek a 44 millió beteg gondozásáért.

Ápolóotthonok

Az Egyesült Államok Nemzeti Egészségügyi Központja 2007-ben arról számolt be, hogy körülbelül 1,4 millió ember él az ápolási otthonokban. Az Egyesült Államok ápolási otthonainak közel 30 százaléka nem profitorientált, az AANHC szerint működik. Általában a nonprofit ápolási otthonokat nem számos létesítmény működtetik, hanem inkább közösségi kórházak, egyházak, vagy az egyes államok által működtetett és finanszírozott szervezetek.

Kormányzati ügynökségek

A szövetségi kormány különböző ügynökségek felügyelete mellett kínál nonprofit egészségügyi ellátást: az Egyesült Államok Veteránügyi Minisztériuma nonprofit egészségügyi ellátást kínál a közvetlenül a nemzeti szolgálatokhoz kapcsolódó sérülésekkel és betegségekkel foglalkozó veteránok számára. Az ügynökség becslése szerint közel 26 millió veterán él, akik jelenleg az Egyesült Államokban és Puerto Ricóban élnek. A Medicare A szövetségi program a 65 évesnél idősebbek számára nonprofit otthoni egészségügyi szolgáltatásokat kínál. Ez a program több mint 3 millió embert gondozott Közel 10000 egészségügyi ügynökség és 2008-ban több mint 3000 hospice, az Egészségügyi Információs Rendszer szerint. Az Indiai Egészségügyi Szolgálat, melyet az Egészségügyi és Humán Szolgáltatások Osztálya felügyel, jelenleg több mint 100 egészségügyi intézményt működtet az Egyesült Államokban, Az alaszkai és az amerikai indiánok számára.