Otthoni receptek sminkeltávolítókhoz

Áttekintés

Hasznos lehet egy sminkkészítő eszköz, amely javítja a jó tulajdonságait, miközben a tökéletlenebbeket álcázza, nem szabad – és nem is akarod -, hogy az arcodon ne álljon. Ha eljön az ideje, hogy a smink lehessen, szüksége van valamire, ami feloldja a kozmetikumokat, anélkül, hogy káros lenne az arcbőr és a szemed körül járó finom terület. Készíthet saját vegyszermentes sminkeltávolítót otthonában egyszerű összetevők segítségével. Használat előtt 24 órával alkalmazzon kis mennyiséget a csuklójára, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem allergiás.

Olívaolaj és bébiolaj

Keverjük össze az egyenlő részeket olívaolajat és bébiolajat. Dab egy pamut golyót a keverékben, és használja a finom mozdulatokat, hogy simítsa el a szemhéjfesték és a bélés. Mindkét olajnak pihentető tulajdonságai vannak, és hidratálja a területet a szeme körül, miközben tisztítja a kozmetikumokat.

Uborka levét

Hámozzon, rácsozzon és lé egy friss uborka. Keverjünk össze 1/8 csésze gyümölcslevet néhány csepp bébiolajjal, és töltsünk egy pamut golyóval a szem smink eltávolítására.

Petroleum Jelly és Aloe Vera

Az alap és a blusher eltávolítása az arcodból, egyesítsük az ásványi zselét és az aloe vera gélt, és jól keverjük össze. A vazelin zselé hidratálja a bőrt, miközben tisztítja, és az aloe vera csökkenti a ragadós maradékot.

Mandulaolaj

Használjon tiszta mandulaolajat a szem smink eltávolítására. A mandulaolaj gazdag bőrápoló anyagokban, beleértve az E-vitamint, antioxidáns bőrvédő tulajdonságokkal.

A joghurt hatékony sminkeltávolítót eredményez. Győződjön meg róla, hogy használja a sima, unflavored típusú joghurtot. Vigyél egy pamut golyót a joghurtba, és használd azt, hogy elpirítsa a blustert, a port és az alapot az arcodból. Ezután hideg vízzel öblítse le.

Használjon baba sampont pamut gömbön vagy szöveten a makacs szempillaspirál eltávolításához. A szelíd “nem könnyek” termék csecsemőknek készült, de a felnőttek is használhatják.

Joghurt

Baba sampon