A tylenol arthritis összetevői

Áttekintés

A gyógyszerek segíthetnek enyhíteni az ízületi gyulladás fájdalmát, és lehetővé teszik az ízületi gyulladók számára, hogy kevésbé korlátozzák a testmozgást. Az egyik leggyakoribb ízületi gyulladáscsökkentő gyógyszer a Tylenol Arthritis. Mint minden gyógyszer esetében, ismernie kell az összetevőket, mielőtt használná őket. Itt vannak a Tylenol Arthritis összetevői.

Paracetamol

Az acetaminophen a Tylenol márka legfontosabb összetevője, beleértve a Tylenol arthritist is. Ez az összetevő lázcsillapító és fájdalomcsillapító. A Drugs.com szerint az acetaminofen gátolja az agyban fellépő fájdalomhoz kapcsolódó kémiai jeleket, de nem csökkenti az arthritishez társuló duzzanatot. Ezért a Tylenol segíthet csökkenteni a fájdalmat, de nem csökkenti az ízületi ízületek duzzadását. Óvatosan vegye figyelembe az acetaminofen megfelelő adagolását. Nem vehetsz több mint 4000 mg-ot naponta, vagy súlyos májkárosodást okozhat. A Tylenol Arthritis 650 mg acetaminofén mindegyik kapszula vagy gél fülénél, csak egy 650 mg-os tablettát vehet fel négy óránként.

Inaktív összetevők

A Tylenol Arthritis számos inaktív összetevőből áll, amelyek kapszulát vagy gélfóliát alkotnak. Az inaktív összetevő nem befolyásolja a tüneteit. Ehelyett ezek az összetevők könnyedén lenyelik a kapszulát, és segítik az emésztést és az acetaminofén felszívódását. A Tylenol.com szerint minden kapszulában van karnauba viasz, kukoricakeményítő, hidroxietil-cellulóz, hipromellóz, magnézium-sztearát, mikrokristályos cellulóz, povidon, porított cellulóz, előzselatinizált keményítő, nátrium-keményítő-glikolát, titán-dioxid és triacetin. A gélfülön inaktív összetevők a butilparaben, a ricinusolaj, a kukoricakeményítő, az edetát kalcium-dinátrium, az FD & C Blue # 1 alumínium tó, az FD & C Blue # 2 alumínium tó, a zselatin, a hidroxietil-cellulóz, a hipromellóz, a magnézium-sztearát, a mikrokristályos cellulóz, , Előzselatinizált keményítő, sellak, nátrium-lauril-szulfát, nátrium-keményítő-glikolát és titán-dioxid. Ha allergiásodik ezen anyagok bármelyikére, kérdezze meg kezelőorvosát mielőtt elkezdi szedni a Tylenol Arthritist.

Gyógyszerkölcsönhatások

A Tylenol Arthritis összetevői befolyásolhatják az Ön által szedett jelenlegi gyógyszereket. A Drugs.com szerint az acetaminofen növelheti a vérzés kockázatát antikoagulánsok, például Coumadin alkalmazása esetén. Ezenkívül az acetaminofen és az izoniazid együttesen növelheti a májkárosodás kockázatát. Mindig kérdezze meg kezelőorvosát, mielőtt bármilyen új gyógyszert elkezdene, mert ez zavarhatja azokat a gyógyszereket, amelyeket már szed.