Ötletek egy unisex gyerekeknek

Áttekintés

Amikor a gyermekek díszítésére készülnek, számos témát és mintát választanak. Bár számos téma általában nemi szempontból specifikus, számos olyan tervezési ötlet is létezik, amelyet egy unisex terem létrehozásához használhat. Függetlenül attól, hogy megtartja-e a gyermekek szobáját a nemek szempontjából sem, vagy egy több gyermeket megosztó szobát tervez, megoszthatják azokat a unisex díszítő ötleteket, amelyek biztosan felkeltik a gyermekeket.

Adja meg a helyet

Ha olyan unisex szobát hoz létre, amelyet több gyermek oszt meg, akkor a választott bútorok nagyrészt a rendelkezésre álló hely nagyságától függnek. Ha fiatalabb gyermekei vannak, akkor válasszon kisebb ikerágyakat vagy akár gőzölős ágyat is, ha a hely korlátozott. Ha idősebb gyermekei vannak, válasszon emeletes ágyakat és gondoskodjon merőleges szögről. Válasszon megfelelő akcent bútorokat, amelyek mind a gyermekek élvezni fogják a természetes faanyagot vagy a nemek szerint semleges színeket, mint például a fehér vagy világoszöld.

Tematikus háborúk

A téma kiválasztása néha attól függ, hogy hány gyermek osztja meg a szobát és személyes ízlését. Ha egy unisex óvodát tervezel, például semleges témák, például óvodai rímek, állatok vagy történetírás karakterek lehetnek megfelelőek. Ha két gyermeke van egy szobában, válasszon semmit sem, vagy szétválasztja a szobatervet két külön témára. Ha van helyed, festse a szoba minden fele különböző színt az egyes gyermekek preferenciája alapján, és hagyja, hogy saját témát készítsen.

Testre szabható a Fabric-szal

Az általad választott ágyneműnek meg kell kötődnie a téma vagy a szín, de az is tükröznie kell az egyes gyermekek egyedi ízlését. Ugyanazt az ágyneműt választhatja, ha a fiatalok hasonló ízeket osztanak meg, vagy hagyják, hogy minden gyermek segítsen kiválasztani a színt vagy a mintát az ágyhoz, amely bemutatja az egyedi ízlést és a személyiséget. Ha ugyanazt az ágyneműt választja, akkor az ékezetes párnák vagy a takarók lecserélhetők arra, hogy személyre szabhassák az egyes gyermekek terét.

Tárolási megoldások

Ha a gyerekek megosztanak egy szobát, mindegyikük számára tárolási helyet teremtve kihívás lehet. A drótpolcok vagy elválasztók segíthetnek egy közös szekrény megszervezésében. A könyvespolcokat vagy előre gyártott konyhabútorokat is elhelyezheti, hogy további polcokat és tárhelyeket kínáljon. Vadszálak, hálós kosarak vagy műanyag vödrök a koordináló színekben játékokkal, ruhákkal és egyéb különféle tárgyak tárolására használhatók. Helyezzen egy könyvtári és fali lámpát a emeletes ágyak mellé, hogy személyre szabott olvasási teret hozzon létre.

Ha olyan szobát hoz létre, amelynek egyetlen témája van, akkor a színek, a bútorok és az ágyneműek segítségével a koordináták konzisztens megjelenést hozhatnak létre, de fontos, hogy a gyermeke személyisége ragyogjon. Ha több gyereke van egy szobában, akkor keresse meg a keretezett családi képeket vagy különleges játékokat és emlékeket, hogy egyéni érzetet hozzon létre. Még a gyermek saját művészi alkotásainak kialakítása is a tér számára lehetővé teszi, hogy a terület minden egyes gyermek számára testre szabott legyen. Vegye figyelembe a gyermeke nevét a falakon vagy a bútorokon, vagy használjon lógó betűket, hogy megjelöljék a nevüket és azonosítsák a személyes helyüket.

Könnyen testreszabható