Otthoni jogorvoslatok, amelyek megakadályozzák a túlzott verejtékezést

Fürdősók

A testnek izzadnia kell. Az izzadás egy olyan módszer, amelyet a szervezet a toxinok és más szennyeződések eltávolítására használ fel, de a túlzott izzadás problémát jelenthet. A túlzott mértékű hónalj verejtékezése a stressz, a táplálkozás vagy a gyógyszerek okozta, többek között. A kereskedelmi minőségű izzadásgátlók és dezodorok csak a hónalj verejtékezését blokkolják, vagy elfedik a szagot. Sem kezeli az okát, sem kizárja a tüneteket bármely felhasználó számára, és ez különösen a túlzottan izzadt felhasználók számára. Az otthoni gyógyszerek segíthetnek a szervezetnek eltávolítani a toxinokat, megakadályozhatják a túlzott izzadást és felszívhatják a nedvességet, mielőtt a baktériumok szagát okozzák.

Ecet és olaj

Készítsünk sót a pórusok eltávolítására és a szennyeződések eltávolítására. Támogassa a testedet a toxin eltávolításában, így a szervezet túlzott mértékű intézkedéseket alkalmaz a szennyeződések eltávolítására. Keverjünk össze 1½ csésze boraxot, 1 csésze mindegyik tengeri sót, szódabikarbónát és az Ön által választott illóolajat. Válasszon citrom-, mész-, geránium-, narancs-, fodormenta- vagy borsmentament illóolajokat, és csak egy illóolajat használjon jogorvoslati keverékenként. Próbáljon meg egy másik illóolajat a következő alkalommal, ha elkészíti a mixet. Öntsük ¼-½ csésze gyógyszert egy meleg vagy meleg fürdőbe, és 10-20 percig áztassuk. Állítsa be a fürdővíz hőmérsékletét, ha szükséges a személyes kényelem érdekében, mert a fürdősó a hűvösebb vízhőmérsékleten is működik. Vegye fontolóra, hogy a gyógyszert a nyári hónapokban, vagy lázban, hűvös fürdőben használja.

Gőzfürdő

Mix 4 oz. Vörös ecetet 30 csepp illóolajjal egy légmentesen lezárt tartályba. Fedjük le, rázzuk fel és hagyjuk fél héten át a fedelet, hagyjuk, hogy az illóolajok beleolvadjanak az ecetbe. Az üveget legalább 10 másodpercig rázza naponta, és tartsa a tartályt a közvetlen napfénytől és a nedvességtől. Használat egy hét után, 3 evőkanál öntve. Minden fürdőbe. Használhat bármilyen típusú ecetet, de a vörös eke vonzó a kozmetikai üvegben, és ugyanolyan tisztító tulajdonságokkal rendelkezik, mint a többi ecet.

Body Por

A rendszeres gõzfürdõk kiküszöbölik a szervezetben a toxin felhalmozódását, ezzel kiküszöbölik a túlzott izzadását. A gőzfürdő is lazítja az elmét és a testet, csökkentve a stressz hormonokat és egyéb, a testben létrehozott szükségtelen elemeket. Egészséges felnőttek számára a reggeli vagy esti gőzfürdő a testszaga illatát keltheti, de a gőzfürdő száraz bőrt okozhat, különösen a téli hónapokban. Vegyen egy 10-20 percig gőzfürdőt naponta, ha a bőre lehetővé teszi, és igyon sok vizet, hogy hidratálódjon.

Orális vegyületek

A test porok elnyelik a nedvességet a karok alatt, és megölik a szagot okozó baktériumokat. A házi testporok elég erősek egy férfi vagy egy nő számára, és testreszabhatja az illat megfelelő illatát. Használjon kukoricakeményítőt, arrowrootot vagy fehér agyagot poralapként az összetevők kombinálásakor. A férfiak, mix ½ csésze poralap, 4 evőkanál. Finom szantálfaporból, három csepp szantálfa, jázmin és mész illóolajjal. A nők, össze ½ csésze poralap, 3 evőkanál. Levágott szárított levendula virágokból, három csepp rózsa, levendula és narancs olaj. Egy lezárt tartályba keverjük, rázzuk és öt napig félretesszük, hogy az olajok behatoljanak a porba és az illatokat alkotják. Alkalmazzuk a hónaljra fürdés vagy zuhanyozás után.

Csakúgy, mint egy gyógyszerész vegyület gyógyszer gyógyszer a gyógyszertárban, akkor össze a saját orális gyógymód, hogy megfékezze a túlzott hónalj izzadás. Keverjük össze 2 evőkanál. Almaecetecet 1/8 ts. A szódabikarbónát egy kis csészébe, például egy lövéses üvegbe vagy egy hideg vagy köhögéses sziruphoz mellékelt gyógyászati ​​sapkába. Igyál naponta legalább egy, napi háromszor súlyos, ragaszkodó szagot. Az almás ecet tartalmaz jó baktériumokat, amelyek kiküszöbölik a rossz baktériumokat, csökkentve a túlzottan izzadt toxin túlterhelést. A szódabikarbóna csökkenti a szervezet savasságát, és a vér pH-egyensúlyát semlegesíti.

A hónalj még mindig izzad, de a jó higiénia a dezodorok használatát igényli a nedvesség felszívásához és a baktériumok megzavarásához. A kereskedelmi izzadásgátlók és a dezodorok nem szívják fel a verejtékeket, és csak a maszkokat szagolják, ellentétben a házi jogorvoslatokkal vagy házi dezodorokkal. A saját dezodorhoz öt csepp ciprus, zsálya és koriander illóolaj, 15 csepp szantálfa illóolaj, 1 evőkanál keverje össze. Alkohol és 2 oz. A boszorkány mogyoró vagy az aloe vera juice egy spray palack. Az edényt minden használat előtt jól rázzuk fel, majd két-három szivattyút közvetlenül a hónaljra permetezzünk. Kerülje a szembe és más nyálkahártyákkal való érintkezést. Egy alternatív alkalmazáshoz egy kozmetikai tengeri szivacsot kell áztatni a gyógymóddal, és alkalmazni kell a hónaljra. Szükség szerint alkalmazza újra.

A testmozgás és az étkezés szerepe van a testszagok felhalmozódásában és megszüntetésében. Egyél a zöld leveles zöldségekben és rostokban gazdag diétát, miközben rendszeres testmozgást tartalmaz a napi menetrenddel. A hónalj nem fér hozzá a levegőhöz, mint a test többi pórusa, így az izzadság nem párolog. A gyakorlat lehetővé teszi, hogy minden pórus vegyen részt a munka során, hogy kiküszöbölje az izzadságot, csökkentve a túlzott izzadási igényt.

Dezodor

Táplálkozás és táplálkozás