Mennyi a fenék implantátum?

Áttekintés

A nadrág implantátum műtét olyan kozmetikai eljárás, amelyet a nőknek és a férfiaknak javítaniuk kell a hátuk külső megjelenésében. A műtétet mesterséges implantátumok vagy zsír injekciók segítségével lehet elvégezni, amelyeket a szervezet más részeiből vettek. Mivel a műtétet elektív műtétnek tekintik, a biztosítók általában nem fedezik az eljárás költségeit.

Csak implantátumok

2009 augusztusától az orr implantátumok átlagosan 4788 dollárba kerülnek, az American Society for Eesthetic Plastic Surgery szerint. Ez az ár csak a sebész díjainak országos átlaga. Az érzéstelenítésre és a kórházi díjakra, valamint a nyomon követési látogatásokra is szükség van. A legtöbb esetben a műtéten belül akár 5 000 és 6 500 dollárt is meg lehet fizetni.

Brazil Butt Lift

A Cosmeticsurg.com szerint 16 000 dollárról 18 000 dollárra fizethetsz egy brazil emelőhöz. Ez az ár egy all-inclusive ár, amely magában foglalja a csípő implantátumokat, testreszkulációt, hogy eltávolítsák a zsírt a hasról és a hasokról, amit befecskendeznek a fenékbe. Az ár tartalmazza a sebészi díjakat, a kórházi díjakat, a nyomonkövetési látogatásokat, az érzéstelenítést és a posztoperatív ellátást.

nagyobbodás

A csak injekciózás nélküli fenékgyógyulásra, a csípő implantátumok alternatívájaként a Surgical Services International szerint legalább 3 950 dollárt fizetni. A fenéknövelés ezen formája nem magában foglalja a mesterséges implantátumok használatát. Bár ez az opció általában kevésbé költséges, fennáll annak a valószínűsége, hogy a pótlást újra kell végezni.

Egyéb költségek

Ha tényleges tényező a csípő implantátumok költségének, győződjön meg róla, hogy tartalmazza a pénzmennyiséget, amelyet a munkából való idő elhagyása miatt el kell hagynia. Ha fizetési időt fizetett, ez nem érvényes. A műtét előtt bárki más költsége a fájdalomcsillapítás költsége a műtét után. A szállítási költségek és a szállásköltségek is aggodalomra adnak okot, különösen akkor, ha a műtőközpont nem közel van otthonához.