Hogyan töltsd fel edzésedet szupersettekkel

A Superset

Szerencsés az Ön számára, ott van: bevezetése a szupersztár. Ellentétben a hagyományos edzésprogrammal, melynek során a nonstop reps egy tisztességes háromperces pihenőidővel van egymás között, a szupersztár egymás után két egymás után nem pihen.

Egyszerű / azonos csoport

Egy szupersztárral rövidebb idő alatt képes egy nagy erejű edzésre. Még mindig dolgozol az izmokkal, mint egy egyenes sorozatban, de a második rep nem lehet olyan könnyű, mert a pihenés hiányzik. Ez növeli az intenzitást. Keményebben, gyorsabban dolgozol, és tényleg kényszeríteni kell magát, hogy megtörténjen.

Antagonista / ellenzéki csoport

Attól függően, hogy milyen típusú szupersztár van, számos lehetőség van, amelyek javítják vagy megváltoztatják a képességed és intenzitásod. Függetlenül attól, hogy melyik lehetőséget választja, akkor fokozni fogja a tejsavat, ami növeli a növekedési hormon szintjét és zsírt éget.

Kipufogógáz-előkészítő csoport

A legnépszerűbb szupersztárok közül legfeljebb négy különböző változat létezik: egyszerű / azonos csoport, antagonista / szembenálló csoport, előre kipufogó csoport és beiktatott szuperszetek. Minden hatékony és gyors, intenzív edzést ad. Csak választania kell, ami személy szerint megfelel.

In-Set Supersets

Két gyakorlatot végez ugyanarra az izomcsoportra. Az ötlet az, hogy ugyanazt az izomcsoport szálakat dolgozzák fel, de különböző szögben. Az izmok erõsebben erõsebben dolgoznak. Példa

Mellkas: lejtős légy és súlyzó

Comb: lábszár és lándzsák

Váll: súlyzó vállprés és súlyzó vállprés

Olyan gyakorlatokat végzel, amelyek ellenállnak az izomcsoportoknak. Ez szilárd, gyors edzést biztosít, kevesebb fáradtsággal, mint egy izomé. Példa

Mellkas és hátlap: lapos döngölőpárnás prés és behajlított karos sor

Bicepsz és tricepsz: fürtök és próbaprés

Quads and Hamstings: lábszárak és lábszárak

Ez célzott izomral kezdődik, majd más izmokat foglal magába, hogy részt vegyen és a célzott izom munkáját végezze. Példa

Mellkas: súlyzó és próbapad

Vállak: súlyzó oldalirányú emelések és súlyzó vállprés

Tricepsz: tompán és meredek

Combok: lábszárnyak és guggolás

Ebben a szupersettben két különböző gyakorlatot választ. Folytatod a váltakozást, amíg már nem teheted meg. Folytassa a másikat addig, amíg már nem teheti meg, hogy az izmokat teljes mértékben kihasználja és kimerülhesse. Ez nagyon intenzív és hatalmas növekedést jelent az izmokban. Példa

Mellkas: légyek és próbaprés

Vissza: dudoros sorok és halott liftek

Tricepszek: fekvő súlycsúcs kiterjesztés és szorító markolat

A Supersets egy szuper út az intenzív edzéshez, amikor az idő rövid. Az izmok intenzitással dolgoznak, és kiváló eredményeket hoznak létre. Annak ellenére, hogy nagyszerű módja lehet egy edzésnek vagy akár néhány héten át tartó intenzív edzésnek, lehet, hogy durva a testén.

Az izületek helyreállítása ugyanolyan fontos, mint a kidolgozás, és lehet a különbség a siker és a hosszú távú előnyök elvesztése között. Az egyenes készletek még mindig a legjobbak a képzéshez, de egy csipetnyi, a szuperszetek segítenek abban, hogy tovább tartsanak edzésed akkor is, ha az idő nem az Ön oldalán van.