Home remedy arc hidratáló összetevők

Áttekintés

A házi készítésű hidratáló krém egy olyan kezelés, amit a bőrére adhat. A boltban vásárolt termékekben lévő kemény vegyszerek és adalékanyagok nélkül kevésbé valószínű, hogy negatív reakciókat tapasztal, mert pontosan tudja, hogy mit hordoz a bőrén. A hűtőszekrényben vagy a kamrában található természetes összetevők segítségével elrejti az elpusztult sejteket, táplálja a pórusokat, és a bőrét simára és frissítheti.

édesem

A mézet évszázadok óta használják a haj és a bőr ápolására. Nedvesítőszer, ami azt jelenti, hogy vonzza és megőrzi a nedvességet a légkörből. Ezenkívül a méz alfa-hidroxisavakat tartalmaz, amelyek finoman lágyítják a bőrt, hogy fiatalabb, élénkebb megjelenést kapjanak. Az egészséges ragyogáshoz próbálja meg kombinálni 2 evőkanál. Méz 2 ts. Tej, sima az arcán 10 percig.

Az avokádó

Az avokádók több mint 25 alapvető tápanyagot és vitamint tartalmaznak, valamint fehérjéket és olajokat tartalmaznak, amelyek feltöltik a bőrt, és simán és tiszta állapotban hagyják. Az avokádó káliumtartalma biztosítja, hogy a hidratáló olajok gyorsan és egyenletesen beszivárognak a bőrön. Valójában az avokádó 60 százalékkal több káliummal rendelkezik, mint a banán. Ahhoz, hogy megkapja az avokádóból származó hidratáló előnyöket, egyszerűen piszkálja és elterüljön az arcán, hagyja 15 percig.

Zabpehely

Amellett, hogy rendkívül tápláló reggeli gabonafélék, a zablisztet sok szépségtermékben használják lágyító, gyulladáscsökkentő tulajdonságai miatt. A zab nagy aminosavakkal rendelkezik, amelyek segítenek a bőr hidratálásában, és hipoallergén, így érzékeny bőrökön is alkalmazhatók. Maszk létrehozásához keverje össze a 3/4 csésze száraz zabpehelyet 1/3 csésze meleg vízzel, majd addig pihentesse, amíg a zab teljesen megszárad.

Olivaolaj

Olívaolaj használható a sima arcszín elérésére és a bőr rugalmasságának fenntartására. Antioxidánsokat, például A és E vitamint tartalmaz, amelyek javítják a környezetet veszélyeztető sejteket. Az olívaolaj bőre dörzsölése minden éjszaka segít megvédeni a bőrt és megőrzi a nedvességet a felület alatt. Hámlasztót is létrehozhat úgy, hogy összekevered a tengeri sóval és dörzsölöd az arcodon az elhalt hámsejtek eltávolítására.