Hogyan alakulnak ki az ellenállási sávok az izomban?

Jó alternatíva a súlyokhoz

Az ellenállási sávok jó alternatívát jelentenek a súlyok emeléséhez. A bandák ugyanúgy építik az izmokat, mint a súlyzást, mondja David K. Spierer, a Long Island Egyetem sporttudományi professzora, a Brooklyn Campus. “Használhat egy 2 literes vizet, egy súlyzót vagy ellenállást ,” mondja. “Ha meghaladja az izom képességeit, akkor erősebb lesz. Nem számít, hogy a súlyellenállás könyv, súly, zenekar vagy súlyzó formájában van-e. ”

Mi az izma

Amikor egy izom ellenáll az ellenállásnak, az idegrendszer úgy reagál, hogy több információt küld az izomnak, lehetővé téve az izom gyorsabb lövését. Ez erőteljes javulást eredményez: “Az alapja az, hogy az izomot rezisztens sávokkal hozza létre, egy” súly “, vagy egy erőfeszítés bevezetésével, amely több, mint amit az izom használ. Az izom adaptálódik – mondja.

Előnyök

Az ellenállóknak köszönhetően könnyű utazni, olcsóak és progresszív ellenállási szintet érhetnek el, így továbbra is kihívhatják az izmokat. “” Bárhol bárhová magával viheti őket “- mondja Spierer. Idős vagy egyensúlyi problémákkal küzdő emberek vagy más fizikai kihívások, valamint olyan emberek számára, akik nem állnak kényelmesen súlyzókkal, “Nem ők megfélemlítenek” – mondja -, és a biztonsági tényező óriási, nagyon biztonságos használni.”

típusai

Különböző zenekarok vannak. Néhányan csak a zenekar kell használni egy használható hosszúságú. “Általában 6 láb megfelelő. Ezt használhatja a felsőpréshez és a tricepsz kiterjesztésekhez – mondja Spierer. Ezenkívül megduplázhatja ezeket, hogy nagyobb ellenállást érjen el. Ezeket a sávokat általában alacsonyabb testmunkákhoz használják, és egy másik típus a fogantyúval van ellátva. “Ez olyan érzést ad, hogy valamilyen súlyberendezést használsz, mert most van egy fogantyúja” – mondja. Ez kényelmesebb lehet mozdulatokhoz, mint a bicep curls. A fogantyúkkal ellátott szalagokat általában a felsőtest munkájához használják.

Tartsa a lendületet

Az embereknek egyre több ellenállással kell a zenekarokat használniuk, ha tovább akarják építeni erejüket vagy izmaikat. Ezzel szemben az emberek megismételhetik a mozgást, mint egy bicep curl, hogy kitartsanak a kitartás.